Du er her: Gode tipsForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Få slettet din Facebook-profil permanent
08/08-2008, 09:40

Alle kender efterhånden det populære Facebook hvor over 1.8 millioner danskere har en profil. Det er samtidig også velkendt at når man sletter sin profil, så bliver den ikke rigtig slettet, men blot deaktiveret.

Det vil sige at alle ens oplysninger, billeder og venner bliver liggende i Facebook´s database.
Det er som sådan smart nok hvis man skulle ønske at vende tilbage igen på et senere tidspunkt og gerne vil slippe for at starte helt forfra. Men hvis man ønsker at komme helt ud af Facebook´s kløer og få slettet sin profil permanent, så kan det også lade sig gøre.

Facebook har lavet en form hvor man kan få deaktiveret sin konto som så bliver slettet permanent hvis man ikke logger ind i løbet af 14 dage. Find formen her.


Læs flere tips





Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.



Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2018 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt