Du er her: Gode tipsForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Sådan får du hjælp til at fjerne virus og spyware
24/05-2008, 11:06

Hvis din computer opfører sig underligt, og du tror at du måske har fået noget snavs ind, men du har ingen idé om hvordan du finder det og får det fjernet igen. Så er der hjælp at hente på www.eksperten.dk, hvor du gratis kan oprette dig som bruger.
Når du får hjælp på dette site kræver det at du også selv gør en indsats og væbner dig med lidt tålmodighed.

Det første du gør er at følge denne guide som viser hvordan du scanner din computer med de rette programmer.

Derefter opretter du et spørgsmål i Viruskategorien hvor du indsætter de logs (scanningresultater) som du får når scanningerne er afsluttet.

Så venter du på at der er en venlig sjæl der kigger på dine logs, og kommer med forslag til hvad der kan være galt.


Hvad er Experten.dk?
Experten.dk er et site hvor brugerne hjælper hinanden, og deres eneste beløning er glæden og et specielt pointsystem hvor man kan give point til den som besvarer ens spørgsmål. Der er derfor nogle retningslinjer som er gode at kende lidt til hvis man ønsker bedst mulig hjælp.

For det første er det vigtigt at give sit spørgsmål en god og retvisende overskrift som kort og præcist fortæller hvad problemet er.

En anden ting er at være bevist om det tidpunkt hvor man opretter sit spørgsmål. Det er som sagt ganske almindelige brugere der sidder og besvarer spørgsmål, og det er derfor smart at oprette sit spørgsmål når der normalt er mange online. Det er f.eks. efter fyraften og i weekender.

Er ens spøgsmål ikke blevet besvaret efter et par dage kan man skrive en kommentar under spørgsmålet. Der er en spalte hvor de seneste 10 indlæg bliver vist, og der er derfor en chance for at spørgsmålet får ny opmærksomhed.

Bliver ens spørgsmål besvaret på tilfredsstillende vis er det vigtigt at give point til den eller de personer som kom med svaret. Det er ikke så meget fordi at de er på jagt efter point, men mere for at vise at det var dem der kom med det bedste svar, og så samtiddig for at lukke spøgsmålet.
Du kan læse mere om behandling af svar her.

Og til sidst er det en god idé at huske på at det er almindelige mennesker der sidder i den anden ende. Nogle er professionelle IT-folk, nogle er selvlærte computer-entusiaster og andre har bare en almindelig interesse for IT. Der er derfor forskellige meninger og argumenter for hvilken løsning der er den bedste.


Læs flere tips

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt