Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Prøv Netflix gratis resten af 2012
19/10-2012, 10:48

Så kom dagen hvor film-streamingtjenesten Netflix åbnede slusen for danskerne. De har et stort udvalg af film og serier, som man ubegrænset kan guffe i sig for 79 kr om måneden.

Når man opretter sig får man den første måned gratis. Men vil man gerne have lidt mere tid til at afprøve om Netflix er noget for en, så giver de i samarbejde med Spotify muligheden for at bruge tjenesten gratis resten af 2012.

Ved at tilmelde sig via nedenstående link kan man altså nyde resten af årets grå efterårsdage i sofaen, med gratis TV-underholdning. Og hvis man synes at Netflix er alletiders, skal man ikke gøre mere da ens abonnement til 79 kr/md automatisk starter efter nytår.

Ønsker man derimod ikke at forsætte, skal man blot afmelde sig på deres hjemmeside inden d. 4. Januar 2013.

Prøv Netflix gratis resten af 2012.


Kilde: http://forum.recordere.dk/forum_posts.asp?TID=116154&title=netflix-gratis-ret-ud-via-spotify-how-to


Læs flere nyheder

Kommentarer:

#1: Admin | 20/10-2012 11:00
Det er måske værd at nævne at Netflix har forskellige aftaler med rettighedshaverne i de enkelte lande. Dvs. at man f.eks. ikke kan se det samme indhold i Danmark som man kan i USA, og omvendt.

Men det er der en enkelt vej udenom. Som Netflix-kunde vil man nemlig altid blive præsenteret for det indhold som er aktuelt for det land man befinder sig i. Så ved at bruge en VPN-service, som f.eks. www.unblock-us.com, kan man "snyde" Netflix til at tro at man er i USA.

På den måde kan man altså slå denne VPN til og fra alt efter hvilket indhold man vil have adgang til. Det skal dog siges at disse VPN-services koster et mindre beløb at bruge, hvilket typisk er mellem 25-50 kr. om måneden. Så hvis man ikke synes at den Amerikanske Netflix-del har ret meget ekstra at byde på, så giver det selvfølgelig ikke mening at bruge de ekstra penge på det.

Hvis man gerne vil se hvad de har at tilbyde ovre på den anden side af atlanten, så kan man prøve www.unblock-us.com gratis i en uge. Man kan også bruge en anden VPN-udbyder hvis de passer bedre til ens behov. Mange tilbyder f.eks. opkoblinger til flere forskellige lande. Vær dog opmærksom på at der er forskel på hastighederne ved de forskellige udbydere.

Se en oversigt over forskellige VPN-services på www.vpnservices.net.

#2: Jonatham | 27/10-2012 08:00
Netflix er en spændende tjeneste, og noget der
helt sikkert er værd at bruge efter min
opfattelse.

Hvis man godt kunne være interesseret i gratis
Netflix i mere end 1 måned, kan man prøve at gå
ind på http://www.gratis-netflix.dk/. Her bliver
der løbende opdateret med tips til gratis brug af
Netflix.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt