Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Google AdSense. Reklame eller svindel?
28/05-2008, 16:03

Hvis man har et website med et flot besøgstal og ønsker at tjene lidt penge på det, kan man altid smide et par reklamer op. Og en af de nemmeste måder at gøre det på er med Google AdSense, som gennemser ens site og fremviser reklamer der relaterer til indholdet.

Men flere har haft dårlige erfaringer med netop denne metode, og siger at Google ikke vil udbetale pengene når det kommer til stykket. Og når de forlanger en forklaring bliver de spist af med en standardmail hvor Google begrunder lukningen af kontoen med at der er foretaget ulovlige klik på reklamerne og at der ikke kan oplyses mere da den algoritme der afslører disse klik er hemmelig.

Der er derfor en mistanke om at Google har gang i det helt store svindelnummer ved at lade annoncører betale fuld pris hver gang der klikkes på deres reklamer, og score indtjeningen når kontoen lukkes.

Mistanken får støtte her fra Digifile.dk som har haft samme oplevelse med Google AdSense.


Kilde: http://www.kruse-net.dk/2006/02/24/google-adsense-reklamer-eller-svindel/


Læs flere nyheder

Kommentarer:

#1: Knud | 07/01-2014 11:32
Du har fuldstændig ret, man får tanken hen på bedrageri omkring deres metoder. Det nye de har fundet på er, at hvis man ikke opnår kr. 60 på en md. så bliver beløbet automatisk annuleret. Hvis man så får mere end de 60, så siger de bare at man selv har klikket på annoncerne. De må simpelthen skovle penge ind å den fidus. Men efter gældende retspraksis, så er det dem der skal bevise at man selv har klikket på annoncenTilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt