Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Ny browser bruger 3D.
27/06-2007, 01:55

Et nyt amerikansk firma kaldet SpaceTime står bag en browser med samme navn, som benytter 3D til visninger af flere websider samtidig.

Ved at vise sider både ved siden af og bag hinanden tager browseren ti eksempler ind ad gangen, når der søges på hjemmesider eller billeder. Foreløbig laver SpaceTime websøgninger gennem enten eBay, Google eller Yahoo!, mens billedsøgningen foregår via Google, Yahoo! eller flickr.

En websøgning på Google frembringer for eksempel elleve sider, hvor den første er den normale oversigt over søgeresultater, mens de øvrige er de ti første resultater. SpaceTimes administrerende direktør, Edward Bakhash, fremhæver, at teknologien dermed betyder, at man ikke er nødt til at trykke 'tilbage' hele tiden, fordi man bare kan 'flyve' til det næste resultat.

Selve teknikken leder tankerne lidt hen på den 3D teknik, som Windows Vistas Aero for eksempel bruger til en hurtig oversigt over åbnede vinduer. I SpaceTime kan man dog også 'flyve' mellem de åbnede visninger meget hurtigt. Desuden kan man med piletasterne dreje og zoome ind og ud på sider og billeder i 3D. Ved et dobbeltklik kan sider ses normalt, hvorefter man ved 'Go back' i rødt øverst på skærmen kan vende tilbage til oversigten i 3D.

SpaceTime er dog stadig på beta-stadiet, hvilket betyder, at en del velkendte funktioner ikke findes i browseren endnu. Der er for eksempel ingen historik eller bookmarks, selv om kommentarer på browserens forum tyder på, at disse og andre er på vej.

Om den almindelige bruger så kan vænne sig til 3D-browsing er der mere uenighed om ifølge det tyske it-nyhedssite heise.de. Desuden sluger SpaceTime også maskinenes ressourcer rimeligt hurtigt.

Hent SpaceTime.


Kilde: http://comon.dk/index.php/news/show/id=31666


Læs flere nyheder

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt