Du er her: NyhederForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Phishere har kronede dage.
27/02-2007, 07:53

Phishing-problemet vokser i et omfang, så selv sikkerhedseksperter har svært ved at følge med.

Selv om Internet Explorer 7 og Firefox 2 har indbyggede filtre, som beskytter mod de såkaldt phishere, som konstant forsøger af få godtroende web-brugere på krogen, så forhindrer det ikke selvsamme phishere, at leve af netsvindlen, vokse og oven i købet skabe vellignende og tro kopier af originale hjemmesider.

Phisherne er nemlig blevet mere kreative, når det gælder om at udvikle nye metoder til at lokke information og penge ud af internettets brugere. Ifølge analysehuset Gartners tal blev 3,5 millioner amerikaner i 2006 lokket til at udlevere personlige informationer, hvilket ifølge analysehuset er en stigning på 84 procent i forhold til året før. Ifølge Pcworld.com svarede svindlen til 2,8 milliarder dollar (knap 16,8 milliarder kroner).

Samtidig er svindlerne blevet dygtigere til at lave programmer, som kan tage vellignende og troværdige kopier af originale hjemmesider.

Men selv om truslerne vokser, så kan man med en portion snusfornuft omgå svindlernes smarte tricks. En af tommelfingerreglerne lyder: At seriøse aktører aldrig beder dig om at bekræfte login-informationer til din konto.


Kilde: http://comon.dk/index.php/news/show/id=30185


Læs flere nyheder

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt