Du er her: NoterForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
JNote - Simpel text editor med superkræfter12/08-2018 14:04
Normalt anbefaler Digifile kun freeware og open source programmer.

Men ingen regler uden undtagelser. Og JNote er undtagelsen. Denne simple lille text editor, der udseendemæssigt minder om notepad, har så mange smarte funktioner hvor man tænker, hvorfor er der ikke nogen der har gjort det noget før.
Det er der sikkert også, men ikke i så lille og ligetil en indpakning.

Den kan f.eks. generere indholdsfortegnelse, lave opgavelister der kan krydses af løbende og med en proceslinje vise hvor langt man er nået, grafisk overblik over opgaver, indsætte billeder, tegninger og grafer i Ascii, den har indbyggede templates, changelogging, cooperative editing så flere kan arbejde i samme txt-fil på samme tid, den kan komme med påmindelser samt indsætte filreferencer. Med sidstnævnte kan man referere til andre tekstfiler og via funktionen crawling søge i alle de filer man linker til.

Endnu en smart feature er at dens håndtering af txt-filer er ren "tekstbaseret". Det vil sige at du kan tage en txt-fil der er lavet i JNote og åbne den med en hvilket som helst anden txt-editor og omvendt.

JNote kan prøves gratis i 30 dage hvorefter der kan købes en licens på deres hjemmeside www.jacksonsoftware.io

Kommentarer (0)


Mail-funktionen virker nu igen20/09-2013 08:03
Så er mail-funktionen oppe at køre igen. Skulle der dog forsat være nogen der har problemer med at modtage automatiske mails fra digifile.dk, bedes de sende mig en direkte mail.
Kommentarer (0)


Mail-funktionen på virker på nuværende tidspunkt ikke.05/09-2013 19:42
Det er i øjeblikket ikke muligt at modtage automatiske mails fra Digifile.dk. Det vil nok være til størst gene for nye brugere der vil oprette sig, og for dem som måtte have glemt sit kodeord, og skal have et nyt.

Der arbejdes på sagen!

Hvis der er nogen som har brug for akut hjælp, kan de kontakte mig på denne mail.
Kommentarer (0)


Digifile.dk - nu med Google +1-knap12/08-2011 09:21
Digifile.dk har nu fået en "+1"-knap som er Google+'s svar på Facebook's "Synes godt om-knap". Så når du fremover ser noget her på siden, som du synes godt om, kan du dele det med dit netværk på Google+.

Knappen findes under download, links, guider, nyheder og gode tips.
Kommentarer (0)


Anbefalede programmer08/08-2011 17:41
Digifile.dk har hele tiden haft et lille udvalg af anbefalet software i venstre spalte. Det udvides nu til at alle programmer der består digifile's kvalitetskontrol bliver mærket med dette symbol .

I venstre spalte vises der fremover et tilfældigt udvalg af disse programmer.
Læs mere her.
Kommentarer (2)


Internet Explorer endelig kompatibel med Digifile.dk05/08-2011 10:55
Mange har måske opdaget at de har haft problemer med at downloade fra Digifile hvis de bruger Internet Explorer, og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at denne browser har været bandlyst her på sitet på grund af dens lemfældige omgang med webstandarder.

Men Microsoft har lært lektien, og Internet Explorer 9, som pt. er deres nyeste version, overholder nu samme webstandarder som sine konkurrenter, hvilket betyder at det nu er muligt at downloade fra digifile med denne browser uden problemer.

Det er stadig galt med ældre versioner af Internet Explorer, så det anbefales at opdatere hvis du ikke allerede har gjort det.
Kommentarer (0)


Forbedret søgefunktion19/01-2011 22:09
Søgefunktionen er blevet opdateret så den nu understøtter det der hedder FULL-TEXT Search, hvilket betyder at hvor du før kun kunne søge på ét ord af gangen, og resultaterne blev listet i alfabetisk orden, så kan du nu søge på flere ord af gangen, søge på en bestemt sætning ved at sætte " " (anførselstegn) omkring, samt udelukke ord ved at sætte et - (minus) foran, og resultaterne bliver listet efter relevans.
Kommentarer (0)


Visning af nyeste kommentarer23/09-2010 10:59
Der er lavet en boks i højre spalte under login, hvor der vises et udsnit af de nyeste kommentarer. Det skulle gerne gøre det lidt nemmere at følge med i.

Det fungerer på den måde, at når man er på forsiden eller i en gruppe hvor der ikke er skrevet kommentarer til nogle emner, så vises de 5 nyeste kommentarer for alle grupper.

Men hvis man går ind under f.eks. Links, så vises de 5 nyeste kommentarer til emner i denne gruppe.
Kommentarer (0)


Så er vi i luften igen.16/09-2010 18:04
Efter en uges nedetid er Digifile.dk oppe at køre igen. Efter en større omkodning af sitet er sikkerhedshullet lappet og alt burde fungere normalt.
Skulle du mod forventning støde på noget der ikke virker som det plejer, så bedes du kontakte mig så fejlen kan blive rettet.

Forsat god fornøjelse på Digifile.dk.
Kommentarer (0)


Digifile hacket09/09-2010 14:32
Terroister fra perkistan har igen været på spil, og hacket danske hjemmesider. Og denne gang gik det ud over digifile.dk, som jo bekendt er et kæmpe site med hele 20 besøgende om dagen. Muhammed jihad!!! Så kan vi danskere lære det!

Deres hack var forholdsvis simpelt og ganske uskadeligt, da det eneste de havde gjort var at udskifte forsiden med en gif-baggrund med grønne matrix-tegn der regnede ned ad skærmen, samt en mp3-fil der spillede noget jallamusik.

De har benyttet et velkendt, men ret ubetydeligt "sikkerhedshul", som jeg hele tiden har været bevidst om, men som jeg ikke så som nogen større trussel og derfor ikke har gjort noget ved. Men for en god ordens skyld vil jeg nu gå i gang med at rette det. Det kræver at sitet skal igennem en større omkodning, og der vil derfor gå lidt tid inden det træder i kraft.

Men jeg kan forsikre om at der i mellemtiden ikke er noget at være nervøs for når I færdes på digifile.dk, og at alle brugeroplysninger er i sikkerhed.

Lars Pedersen
Administrator
Kommentarer (0)


Uplanlagt nedetid d. 18/8-10 - d. 19/8-1019/08-2010 22:40
Digifile.dk har haft uplanlagt nedetid fra onsdag d. 18/8-10 til torsdag d. 19/8-10. hvilket skyldes en uheldig kombination af et mindre servernedbrud og manglende information fra min internetudbyder.

Den lange historie er at min server havde et mindre nedbrud onsdag, hvilket først blev opdaget om eftermiddagen. Efter den nødvendige førstehjælp viste det sig at hele databasen var forsvundet. Heldigvis tages der backup hver nat, så databasen kunne genoprettes uden problemer.

Torsdag er der så ingen internetforbindelse. Det viser sig at min udbyder har skiftet til et nyt system, hvilket de ikke mente at de behøvede at informere mig om. Men efter en kort telefonsamtale var vi kørende igen.

Så jeg håber at det var det i denne omgang, og at det ikke har været til alt for stor ulejlighed. Forsat god fornøjelse på digifile.dk.
Kommentarer (0)


Velkommen til det nye Digifile.dk21/03-2010 18:33
Så er det nye design landet, og udover nye farver og et flot banner, så byder det også på et kraftigt forbedret brugersystem. Selve strukturen er den samme som før, da jeg synes at den fungerer meget godt. Men selve koden bagved er blevet optimeret, og databaserne er sat op så de arbejder bedre sammen.

For at vende tilbage til brugersystemet, så er det blevet udvidet så man nu, udover at gemme sine favoritter, også kan abonnere på de forskellige kategorier og få besked når der kommer nyt til dem. Og til sidst kan man nu skrive kommentarer til både, downloads, links, guider, noter, nyheder og tips.

Hvis der mod forventning skulle være noget som ikke virker, så er I velkomne til at sende mig en mail.

Men ellers håber jeg at I vil tage godt imod det nye Digifile.dk, rigtig god fornøjelse.

P.S. Hvis du havde login til det gamle Digifile.dk eller dengang det hed Nemli.dk, så virker det stadig her til det nye site.
Kommentarer (0)Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt