Du er her: LinksForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
.: Filopbevaring
BayFiles 1203 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Har du en fil der er for stor til at sende via email, så kan du uploade den på Bayfiles. Her får du udleveret et link som du så kan sende til modtageren.

Filerne må fylde op til 5 GB, og bliver opbevaret i 30 dage efter sidste aktivitet.
Ge.tt 1078 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Del filer let og hurtigt. Når du har uploadet en eller flere filer får du et link som du kan dele med dine venner. Man kan uploade op til 250 MB pr. link, og andre har mulighed for at slette filerne.

Ved at registrere sig får man 2 GB gratis lagerplads, og andre har ikke mulighed får at slette de filer man linker til.
Hotfile.com 1504 besøg
Kommentarer (1)
Vis
Har du en fil der er for stor til at sende via email, så kan du uploade den på Hotfile.com. Her får du udleveret et link som du så kan sende til modtageren. Filerne bliver opbevaret i 90 dage efter sidste aktivitet, og må højest fylde 400 MB. Hotfile.com udmærker sig ved, for meste, at have en fornuftig downloadhastighed.
RapidShare 1579 besøg
Kommentarer (1)
Vis
Har du en fil der er for stor til at sende via email, så kan du uploade den på RapidShare. Her får du udleveret et link som du så kan sende til modtageren.
Filerne bliver opbevaret i 90 dage efter sidste aktivitet, og må højest fylde 400 MB, og filen kan downloades ialt 10 gange. Man må dog væbne sig lidt med tålmodighed da båndbredden er ret begrænset.
Kræver at man registrerer sig.
www.adrive.com 1527 besøg
Kommentarer (0)
Vis
På dette site har du 50 GB til rådighed lige så længe du ønsker, hvilket gør det velegnet til backup. Du kan tilmed dele filer via et link. Der er dog den ulempe at uploadhastigheden ikke er ret høj og downloadhastigheden er endnu lavere.
Kræver at man registrerer sig.
www.filemail.com 1542 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Skal du sende en eller flere filer som er for store til at sende via mail så kan du bruge dette site. Du kan uploade en eller flere filer på op til ialt 2 GB, hvorefter der bliver sendt et link til den angivne email. Filerne kan gøres tilgængelige i op til 7 dage.
www.gratisupload.dk 1670 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Upload filer på op til 300 MB. Filerne vil være frit tilgængelig for alle.
www.myupload.dk 1850 besøg
Kommentarer (0)
Vis
Her kan du gratis uploade alle de filer du vil, så længe hver fil fylder under 250 MB. Efter upload vises et link til hvor filen kan hentes. Ved at oprette sig som bruger kan man lave en uploadmappe med tilhørende undermapper.
www.storageninja.com 1678 besøg
Kommentarer (0)
Vis
På dette site har du 1 GB til rådighed lige så længe du ønsker, hvilket gør det velegnet til backup. Hver fil må dog max. fylde 25 MB.

Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt