Du er her: LinksForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
.: Online musik
Spotify 1509 besøg
Kommentarer (2)
Spotify har et kæmpe udvalg af musik, som du kvit og frit kan streame via deres afspiller. Der er 3 slags abonnementer, hvor den gratis udgave afspiller en reklame med jævne mellemrum.

Man kan med det gratis abonnement bruge tjenesten frit i 6 måneder, hvorefter der vil blive lagt en begrænsning på.

Læs Tænk's anmeldelse.
Se So Ein Ding's anmeldelse.
Vis alle links i denne kategori
Kommentarer:

#1: Admin | 05/08-2012 18:30
Spotify er et rigtig godt produkt, som vi helt sikkert vil se mere af i fremtiden, og ikke kun i form af musik-streaming. Men at man skal have en facebook-profil for at kunne oprette sig hos dem, er efter min mening fuldstændig tåbeligt. Men det er nok også mest fordi facebook strider mod alle mine principper.
Men der er jo ingenting der er helt gratis, og deres samarbejde med facebook er helt sikkert et nødvendigt skridt for at kunne holde Spotify kørende, i kraft af at de indsamler tonsvis af informationer om brugeren som facebook og deres reklamesponsorer er vilde efter at få fingerene i. Det er jo efterhånden prisen for alle de "gratis" glæder vi har på det store internet, og det er vel egentlig også fair nok i sidste ende.

Men det til trods, så kan jeg hermed afsløre at facebook nu har fået endnu en falsk profil som aldrig vil blive brugt til andet end at logge ind på Spotify med.  ;-)

#2: Admin | 11/09-2012 16:02
Spotify kræver nu ikke længere at man skal bruge sit facebook-login. Man kan nu logge ind via sit brugernavn. Læs mere her: http://www.whathifi.com/news/spotify-no-longer-requires-a-facebook-account.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt