Du er her: DownloadForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
KM Player


Denne afspiller kan indstilles så den passer præcis til dit temperament. Er du til performance eller kvalitet, simpelt eller smart. Du bestemmer selv.

Synes du ikke om den nye KM Player? Så kan du i stedet downloade den gode gamle KM Player 3.0.0.1442.


Specifikationer
Version: 3.7.0.113
Styresystem: Windows 7 / Vista / XP
Størrelse: 30.85 MB
Licens: Freeware
Udgivers officielle hjemmeside
Downloadet: 1958 gange


Vis alle programmer i denne kategori.
Kommentarer

#1: | 03/01-2010 18:09
Jeg har en gammel computer som ikke er glad for at afspille hdfilm. Men med den rigtige indstilling viser kmplayer dem uden problemer. Super afspiller.

#2: Admin | 08/11-2012 08:10
Jeg har desværre erfaret efter at have installeret den nye version (3.4.0.56), at den ellers så dejlige KM Player har solgt ud, og blevet godt og grundigt bloated.

Under installationen bliver man tilbudt at installere 2 ekstra-programmer, og hvis man benytter den indbyggede opdaterings-klient bliver man mødt af hele 4 ekstra-programmer som gerne vil ind og fylde på computeren.

Det er ikke fordi disse ekstra-programmer er skadelige, udover at de bruger plads og resurser, og man kan selvfølgelig bare takke pænt nej til at installere dem, hvilket jeg klart anbefaler. Men jeg synes stadig det er synd når godt software begynder at gå i den retning. Jeg har derfor lavet så man stadig kan hente den gamle version.

#3: Admin | 05/04-2014 15:38
Synes du, lige som jeg, at KM Player er faldet lidt af på den i den seneste tid, så kan jeg anbefale GOM Player. Den minder utrolig meget om KM Player, bare uden alle de små bugs som der efterhånden var ved at være et større irritationsmoment. Hent GOM Player her: http://digifile.dk/download.php?id=453Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2021 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt